over ons

Les Figurettes Fénoménales

Luister!

Kan U in de verte het trappelen al horen?
Dat is heel goed mogelijk!
Want dat trappelen nam een aanvang toen ‘Les Figurettes Fénoménales’ werd geboren.

Een bonte rij aan fenomenale figuren van diverse pluimage troepte samen en verzamelde laarsjes maar vooral veel lef en doorzettingsvermogen.
O.l.v. Catherine Lavogez werden Nathalie Hanssens, Stephanie Viane, Tania Minnekeer, Sofie Pringels, Ineke Garreyn, Virginie Demey en Tine Ducatteeuw gedrild tot ‘Les Figurettes Fénoménales’.

Op zaterdag 5 juli 2014 lieten ze voor het eerst publiekelijk hun kuiten zien. Met succes! Want sindsdien is geen plein, geen stukje straat of lapje kasseien meer veilig voor het aanstekelijke enthousiasme van deze fantastische gevederde deernen.
Intussen hebben deze ‘burleske majoretten zonder stok’ twee shows van ongeveer een kwartiertje. Telkens in een andere outfit. Ook zijn ze niet verlegen voor een stunt: via een workshop sprokkelden ze bijvoorbeeld 100 extra vrouwenbenen voor een bijzonder optreden in Menen. Ze gaven al workshops in scholen en op pleinen. Dat gaf telkens een pittig cachet aan het event.
Ze worden sinds kort ook begeleid door een eigen fenomenale mobiele geluidsinstallatie.
Organiseert U een festival, straatfeest? Een heerlijk samenzijn op het plein? En hommage aan de buitenlucht?

Wees dan gerust: boek ‘Les Figurettes Fénoménales’ en verwacht U aan de power van échte vrouwen, de charme van heerlijke hinden, gloeiende straattegels en een publiek dat straat van oor tot oor.

Reserveren kan : >>>>klik hier<<<<

Facebook link